opc_loader

Mijn naam is Claire Kuiper. Ik ben 38 jaar en moeder van Vigo van 11 jaar. Sinds mijn zoon op school zit, was het elk jaar weer lastig om een leuke traktatie te bedenken voor zijn verjaardag. Ik ben zelf geen knutselaar en mijn zoon ook niet. Omdat er wellicht meer mensen jaarlijks dit zelfde probleem hebben, ben ik  op het idee gekomen om zelf  een traktatie webshop te starten. Zo is 4 jaar geleden Traktatieland.nl ontstaan.

 

Alle traktaties in de webshop hebben een leuke verpakking, in de vorm van unieke en zelf ontworpen full-colour doosjes of vrolijk gekleurde zakjes en tasjes. De traktaties bevatten altijd een leuk speeltje en, indien gewenst, lekkere snoepjes. Door de ruime keuze in verpakkingen en speeltjes, is er een uitgebreid assortiment aan traktaties. Indien gewenst worden de traktaties kant-en-klaar geleverd, u ontvangt de zorgvuldig verpakte traktaties dan klaar om uit te delen.


Omdat alle traktaties, normaliter, op voorraad zijn, kan ik bestellingen gedaan voor 15:00 uur nog dezelfde dag versturen. Mocht u in de buurt wonen dan mag u uw bestelling ook altijd, op afspraak, komen ophalen op ons adres in Groningen.
Het adres: Vaargeul 17 - 9732JL Groningen

  Claire Traktatieland.nl
 
  Gevulde traktatiedoosjes