Traktatie 9 jaar met speelkaarten

Normale prijs:€ 2,15 Actie prijs:€ 1,94U bespaart 10%

Beschikbare opties:

Inclusief snoepjes :
  • Beschrijving
  • Extra informatie


Traktatie 9 jaar:
Een leuk traktatiedoosje met als thema "Leeftijd 9" met daarin een doosje speelkaarten.

De speelkaarten:
Leuk om bijvoorbeeld hoger-lager mee te spellen of pesten. Afmetingen 5,5 x 4 x 2 cm.

Keuze snoep:
De traktatie wordt afgemaakt met 2 verschillende soorten verpakte snoepzakjes en/of -rolletjes. U kunt er ook voor kiezen om deze traktatie zonder snoep te bestellen. Geef dit dan aan bij "beschikbare opties". De korting wordt automatisch verrekend in uw winkelwagen.

Kant en klare traktaties:
U hoeft zelf niets meer te doen, al onze traktaties worden kant en klaar geleverd. De doosjes zitten dus in elkaar en zijn gevuld met de traktatie naar keuze en eventueel met snoepjes. Als de traktaties worden afgeleverd zijn ze dus klaar om uitgedeeld te worden.

Full colour traktatiedoosjes:
Al onze traktatiedoosjes zijn full colour rondom bedrukt. Het zijn dus geen zelf geprinte doosjes, zoals je vaak ziet, maar zeer stevige professioneel gedrukte doosjes. De traktatiedoosjes zijn dan ook zeer geschikt om bijvoorbeeld dingen in te bewaren. Aan de onderkant van de doosjes staat nog een doolhof spelletje. De afmetingen van het doosje zijn ca. 6,6 x 6,6 x 6,6 cm.


De traktatie is niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden vanwege kleine onderdelen.

Indien gewenst mag u het kubusdoosje, zonder meerprijs, omwisselen voor elk willekeurige andere thema kubusdoosje. Vermeld dit dan in het opmerkingenveld tijdens het afrekenen.