opc_loader

Kindertraktatie Feest met houten puntenslijper

2,45 2,08
Inclusief snoepjes
Zelf in elkaar zetten

Kindertraktatie:
Een leuk traktatiedoosje met als thema "Feest" met daarin een houten dierenpuntenslijper.

De houten dierenpuntenslijper:
Een leuke houten puntenslijper in de vorm van een vrolijk gekleurd dier. De puntenslijpers worden assorti geleverd in verschillende kleuren/dieren.

Keuze snoep:
De traktatie wordt afgemaakt met 2 verschillende soorten verpakte snoepzakjes en/of -rolletjes. U kunt er ook voor kiezen om deze traktatie zonder snoep te bestellen. Geef dit dan aan bij "beschikbare opties". De korting wordt automatisch verrekend in uw winkelwagen.

Levering:
Alle onderdelen voor deze traktatie worden los geleverd, zodat u de traktaties zelf in elkaar kunt zetten. Dit is zeer eenvoudig en kan heel goed met uw kind gedaan worden. Per doosje neemt dit ongeveer 30 seconden in beslag. Wilt u de traktaties liever kant en klaar ontvangen, dan kan dit tegen een kleine toeslag.

Kant en klaar geleverd:
Indien gewenst worden de traktaties kant en klaar geleverd. Wij zorgen dan dat de doosjes in elkaar en gevuld worden geleverd, klaar om direct te kunnen uitdelen.  Voor deze service rekenen wij een toeslag van € 0,15 per doosje. U kun hierboven bij de opties aangeven of u de traktaties kant en klaar geleverd wilt hebben of dat u de traktaties liever zelf in elkaar zet.

Full colour traktatiedoosjes:
Al onze traktatiedoosjes zijn full colour rondom bedrukt. Het zijn dus geen zelf geprinte doosjes, zoals je vaak ziet, maar zeer stevige professioneel gedrukte doosjes. De traktatiedoosjes zijn dan ook zeer geschikt om bijvoorbeeld dingen in te bewaren. Aan de onderkant van de doosjes staat nog een doolhof spelletje. De afmetingen van het doosje zijn ca. 6,6 x 6,6 x 6,6 cm.

 

De traktatie is niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden vanwege kleine onderdelen.

Indien gewenst mag u het kubusdoosje, zonder meerprijs, omwisselen voor elk willekeurige andere thema kubusdoosje. Vermeld dit dan in het opmerkingenveld tijdens het afrekenen.
 

Kindertraktatie Feest met houten puntenslijper heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items