opc_loader
Traktatietasje Blauw met bounce ballon

Traktatietasje Blauw met bounce ballon

1,90 1,27
Inclusief snoepjes
Zelf in elkaar zetten
x

Traktatietasje Blauw:
Een leuk traktatietasje in de kleur blauw met daarin een bouce ballon.

De bounce ballon:
Ballon met een elstiek eraan, zodat je hem heen en weer kan laten stuiteren in je hand. Verschillende kleuren worden assorti geleverd.

Keuze snoep:
De traktatie wordt afgemaakt met een rolletje snoep. U kunt er ook voor kiezen om deze traktatie zonder snoep te bestellen. Geef dit dan aan bij "beschikbare opties". De korting wordt automatisch verrekend in uw winkelwagen.

Levering:
Alle onderdelen voor deze traktatie worden los geleverd, zodat u de traktaties zelf in elkaar kunt zetten. Dit is zeer eenvoudig en kan heel goed met uw kind gedaan worden. Per tasje neemt dit ongeveer 30 seconden in beslag. Wilt u de traktaties liever kant en klaar ontvangen, dan kan dit tegen een kleine toeslag.

Kant en klaar geleverd:
Indien gewenst worden de traktaties kant en klaar geleverd. Wij zorgen dan dat de tasjes gevuld worden geleverd, klaar om direct te kunnen uitdelen.  Voor deze service rekenen wij een toeslag van € 0,15 per tasje. U kun hierboven bij de opties aangeven of u de traktaties kant en klaar geleverd wilt hebben of dat u de traktaties liever zelf in elkaar zet.

Traktatietasjes:
Al onze traktatietasjes zijn van transparant kunstof. Je kunt de inhoud dus door het tasje heen zien. Het tasje kan makkelijk open en dicht worden gedaan. De traktatietasjes zijn dan ook zeer geschikt om bijvoorbeeld dingen in te bewaren. Het tasje wordt van boven naar beneden steeds breder van tot ca. 3 cm. De afmetingen van het tasje zijn ca. 8 x 7 x 3 cm.

 

De traktatie is niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden vanwege kleine onderdelen.

De kleuren op de foto's kunnen enigszins afwijken van de werkelijke kleuren.

Traktatietasje Blauw met bounce ballon heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items