opc_loader

Traktatie zakje Roze met houten puntenslijper

2,10 1,41
Inclusief snoepjes
Zelf in elkaar zetten


Traktatie zakje Roze:
Een leuk traktatie zakje met daarin een houten puntenslijper.

De puntenslijper:
Een leuke houten puntenslijper in de vorm van een vrolijk gekleurd dier. De puntenslijpers worden assorti geleverd in verschillende kleuren/dieren. Houten speelgoed is altijd leuk!

Keuze snoep:
De traktatie wordt afgemaakt met een rolletje snoep. U kunt er ook voor kiezen om deze traktatie zonder snoep te bestellen. Geef dit dan aan bij "beschikbare opties". De korting wordt automatisch verrekend in uw winkelwagen.

Levering:
Alle onderdelen voor deze traktatie worden los geleverd, zodat u de traktaties zelf in elkaar kunt zetten. Dit is zeer eenvoudig en kan heel goed met uw kind gedaan worden. Per zakje neemt dit ongeveer 30 seconden in beslag. Wilt u de traktaties liever kant en klaar ontvangen, dan kan dit tegen een kleine toeslag.

Kant en klaar geleverd:
Indien gewenst worden de traktaties kant en klaar geleverd. Wij zorgen dan dat de zakjes gevuld worden geleverd, klaar om direct te kunnen uitdelen.  Voor deze service rekenen wij een toeslag van € 0,15 per zakje. U kun hierboven bij de opties aangeven of u de traktaties kant en klaar geleverd wilt hebben of dat u de traktaties liever zelf in elkaar zet.

Traktatiezakjes:
Al onze traktatiezakjes zijn van lichtdoorschijnende stof. Je kunt de inhoud dus door het zakje heen zien. Het sluiten van het zakje gaat door middel van het aan beide kanten aantrekken van de twee satijnlintjes. Het zakje kan ook makkelijk weer worden geopend. De traktatiezakjes zijn dan ook zeer geschikt om bijvoorbeeld dingen in te bewaren. De afmetingen van het zakje zijn ca. 12 x 7 cm.

 


De traktatie is niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden vanwege kleine onderdelen.

De kleuren op de foto's kunnen enigszins afwijken van de werkelijke kleuren.
 

Traktatie zakje Roze met houten puntenslijper heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items